Servicewww.jinlongeurope.com

Onze klanten werken graag met ons samen omdat we hen een uitstekende service verlenen. U krijgt van ons ondersteuning bij de keuze voor de geschikte huurkraan of bij de aankoop van een nieuwe kraan en we staan u op elk moment bij met raad en daad. We beschikken over een eigen transportafdeling waarmee we op jaarbasis ruim 5.000 transporten realiseren. Dankzij een sterk uitgebouwd serviceapparaat garandeert Neremat een depannage binnen de kortst mogelijke tijdspanne.

 

We werken met ervaren techniekers en beschikken over een vijftigtal servicewagens met talloze wisselstukken. Ons streefdoel is om elk defect binnen de 24 uur op te lossen, daarom is onze depannagedienst de klok rond en 7 dagen per week bereikbaar. Bovendien hebben we ruim 10.000 wisselstukken beschikbaar in onze voorraad. Zo kunnen we binnen de 24 uur wisselstukken versturen naar onze partners en klanten binnen Europa. Neremat is VCA-gecertificeerd (VGM Checklist Aannemers – VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu), een bewijs dat we veiligheid hoog in het vaandel dragen. Zo volgen onze monteurs een drie jaar durende opleiding om alle knepen van het vak te leren.

 

Voor elke montage stellen we een veiligheidsplan op en tijdens de huurperiode gaan we regelmatig langs voor een grondige controle. Ook werken we samen met de VDAB om torenkraanmachinisten op te leiden in ons depot in Izegem. Onze materialen en machinepark zijn conform de meest recente veiligheidsnormen (momenteel EN14439) en we proberen zelfs voor te zijn op toekomstige veiligheidsmaatregelen. U bent dus zeker van een adequate opvolging naar veiligheid en kwaliteit.